home nieuws thema's op maat tips training partners contact
Home bestel  V & V

Je kunt hieronder Vrienden & Vrijers bestellen. De methode kost € 114,50 incl. btw (prijs is juni 2013 aangepast omdat de drukkerij bij de herdruk de prijs flink heeft verhoogd. Verzendkosten € 11,50. Verzendkosten België € 17,50.
Na ontvangst van je order sturen we je per email (binnen 48 uur) de levertijd.

Let op. Onze pakketdienst UPS levert niet aan postbussen! Indien je factuuradres anders is dan je afleveradres, noteer dan in het vak 'bestelling': 'factuuradres is...'. Voor wijzigingen achteraf brengen we administratiekosten in rekening.

Indien je vanuit een ander EU-land bestelt en btw in eigen land afdraagt, kunnen we het 0-tarief hanteren. Daarvoor hebben we je btw-nummer nodig: noteer dit in het vak 'bestelling'. Wijziging van het btw-tarief achteraf is niet mogelijk!

Na je bestelling ontvang je binnen enkele minuten automatisch een bevestiging per e-mail. Als je die bevestiging NIET ontvangt, is er iets met je bestelling misgegaan. Dat gebeurt bv soms als iemand vanuit een bedrijfsnetwerk het formulier invult. Mail dan je bestelling (met adres en factuurgegevens) naar info@edubooks.nl

Bedankt voor uw bestelling,

Wilco de Schouwer - Bureau Edubooks & Training

 


Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    ja, ik heb de algemene voorwaarden gelezen
 
 

Gelieve de volgende captcha code in te geven.:
...